#1 To je jedan od najlepših i najvažnijih dana u vašem životu

Mnoge žene o ovom danu sanjaju još od kada su kao devojcice krišom oblačile maminu venčanicu. Pripreme traju tako dugo, nekad i više od godinu dana, a taj dan prođe kao treptaj oka. Ne dozvolite da jedina uspomena sa vašeg venčanja budu mutne fotografije koje je napravio vaš teča.

#2 Vašoj baki će to neizmerno značiti

Ima li veće sreće za jednu baku nego da uz jutarnju kafu sa svojim komšinicama prepričava kako je to divno slavlje bilo usput se hvaleći fotografijama svog šarmantnog unuka koji je oženio baš tu lepoticu sa slike… dok se komšinice sve do jedne čude kad pre je onaj nestaško što je do juče trčao po parku pred njihovom zgradom postao takav naočit gospodin. Biće baka i te kako ponosna.

#3 Kada ste poslednji put izradili drage fotografije?

U pravu ste, možete zamoliti nekog od gostiju da sa fotoaparatom u ruci isprati ceremoniju i proslavu i da vam već sutra dostavi fotografije na CD-u, a vi ćete ovih dana izraditi slike koje vam se dopadaju… ili nećete? Čini se da je većina nas zaboravila na izradu fotografija od kako su se pojavili digitalni foto-aparati. Mi ćemo za vas odabrati najlepše fotografije, ili ćemo to učiniti uz vašu pomoć, i foto-album ispuniti slikama visokog kvalieta. Vaše je samo da se nasmejete kad čujete ’’ptičica’’.

#4 Amater ili profesionalni fotograf?

Danas su svi fotografi… ili to pokušavaju da budu. Možda vam se u prvi mah ne dopada pomisao na nepoznate ljude u vašoj kući koji vas jure sa kišobranom, zilbericom i gomilom objektiva u rukama… možda vam se i čini da ćete se ugodnije osećati ako vas fotografiše drug vašeg druga koji se amaterski bavi fotografijom. Ali nije sve baš tako… Verujte nam na reč, postoji razlog zašto je neko profesionalac, a neko drugi amater. Amateru će trebati značajno više vremena da napravi fotografiju kakvu su mladenci zamislili koja je uz to i odgovarajućeg kvaliteta. Profesionalni fotografi znaju kada, šta i kako da urade. Mi ovo radimo godinama i tu smo zbog vas, da vam damo ideju za sledeću fotografiju, da vam sugerišemo kako da pozirate, na kojim lokacijama da se fotografišete i da vama olakšamo taj ponekad zamorni deo zvani fotografisanje.

#5 Profesionalni fotograf uvek ima plan B

Ponekad se desi da se pokvari kompjuter… ili greškom formatirate karticu fotoaparata… ili vam se isprazni baterija… i možete da zaboravite na fotografije vašeg venčanja… da, takve stvari se zaista ponekad dese… ako ste amater! Profesionalni fotograf uvek ima rešenje! Profesionalni fotograf ima back up memorijsku karticu, fotografije čuva ne samo na glavnom kompjuteru već i na eksternom hard disku, ima rezervne baterije za blic, rezervni objektiv i rezervni plan gde ćete se fotografisati ako počne da pada kiša, pa čak i rezervu rezervnog plana i rezervu rezerve rezervnog plana, a svadbenom veselju obično prisutvuje više od jednog fotografa, te nas čak ni kvar fotoaparata neće sprečiti da zabeležimo najlepse momente vašeg savršenog dana!

#6 To je dragocen poklon vašoj deci

Vaša deca će se jednog dana diviti fotografijama sa vašeg venčanja. Taj mladi par što zaljubljeno sija na slikama lepši no ikada izmamiće osmeh na njihovo lice. Nemojte im uskratiti taj dragoceni poklon.

#7 Sećanja blede

Govorimo o danu koji će zasigurno biti ispunjen dubokim emocijama, koji će krasiti prisustvo manjeg ili većeg broja vama dragih ljudi, a začiniće ga svi ti mnogobrojni momenti koje ćete želeti zauvek da nosite sa sobom i da ih se prisećate iznova i iznova kad god pomislite na taj dan i u vašem životu najvažnije izgovoreno ’’DA’’. Ali već na kraju tog dana biće teško da se prisetite baš svake sekunde, baš svakog osmeha i baš svake pesme koja vas je dirnula. Zato nam dozvolite da našim trudom i radom za vas zabeležimo sve lepe momente vašeg venčanja. Dozvolite sećanju da živi i kroz 40, 50 ili više godina.

Jednog dana biće vam drago što ste nam ukazali poverenje i dozvolili da za vas napravimo foto-album koji neće samo skupljati prašinu na polici, koji ćete, sigurna sam, čuvati do kraja života i uvek rado prelistavati. Biće vam drago kada kroz naš objektiv još jednom uvidite kako je veličanstveno slavlje koje ste priredili, kada vidite sva ta nasmejana lica koja su bila tu samo zbog vas i još jednom ugledate emociju kojom je bio okupan taj dan. Zato nam dozvolite da vaš najlepši dan sačuvamo od zaborava… jer vredno je čuvanja!

S ljubavlju,
Foto Tajna

Pratite Nas na Instagramu

@fototajna_beograd

Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299