Image Alt

Vuk & Ljubica

  /    /  Vuk & Ljubica

Zlatni dan u srcu Toskane

Na trenutak možete pomisliti da gledate fotografije nekog starog holivudskog klasika snimanog na padinama Kjantija u srcu Toskane. Istina, u srcu ove italijanske regije, okruženi čempresima u vrtu vile Vistareni, u društvu porodice i prijatelja, Ljubica je kao u najlepšem romantičnom filmu odlučila da kaže „da“ Vuku, “čudaku koji joj je dokazao da je voli i da želi da je voli još više nego što misli da može”.
Sakrivena od pogleda, bogata detaljima, starinskim nameštajem koji odiše prestižom, a sve to vešto pomešano sa dozom modernog dizajna, toskanska Vila Vistareni dodala je magičan začin fotografijama svojim pogledom na beskrajne vinograde okupane zalaskom sunca.
Ruka u ruci, pogled pun ljubavi, poneka poruka na papiru, najlepši zalazak sunca, čaše u vazduhu i veselje do zore postali su zamrznut trenutak uhvaćen objektivom Foto Tajne.
Datum:

Pratite Nas na Instagramu

@fototajna_beograd

Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299