Image Alt

Kristina & Miroslav

  /    /  Kristina & Miroslav

Tamo gde ljubav stanuje

Kada su se Kristina i Miroslav jedno drugom obećali u crkvi Sv. Trojice, na licima im je sijao osmeh, razmenili su burme i poglede pune ljubavi. Za njega ona je ceo svet, za nju on je smiraj dana i topao zagrljaj. Visoko podignutih ruku, ponosni na svoju ljubav krenuli su prvim supružničkim koracima.

Grad na dve reke, na velikom prostoru sapet vetrovima, Beograd, ljubomorno čuva priče koje su postale legende ovog grada. Baš kao u starim pričama, Kristina i Miroslav otplesali su prvi ples na Kosančićevom vencu, tamo gde se sreću istorija, duh starih i nekih novih vremena na kaldrmi kojom su mnogi tabanali zagrljeni, zaljubljenih pogleda a čiji bi svaki kamen mogao da ispriča po jednu ljubavnu priču.

Crvenim oldtajmerom, krstarili su beogradskim ulicama, stvarali uspomene i neke svoje foto tajne kojih će se i sutra rado sećati, a put ih je odveo do restorana “Love House”, kuću gde ljubav stanuje na obroncima Zvezdare. Sinonim za glamurozna i elegantna venčanja, “Love House” je do duboko u noć bio svedok jednog velikog slavlja ljubavi, života, prijateljstva i otvaranja novog poglavlja u životu Kristine i Miroslava.

Zaljubljenih pogleda, čvrsto stežući ruku jedno drugom, Ivana i Sascha šetali su ulicama Beča koji je i njihov dom. Ono posebno “DA” pred bogom izrekli su u katedrali dok se slavlje ljubavi, jedinstva i života nastavilo u raskošnoj, balskoj dvorani. Prvim plesnim koracima kao muž i žena počeli su novo poglavlje života.
Datum:

Pratite Nas na Instagramu

@fototajna_beograd

Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299