Image Alt

Kristina & Goran

  /    /  Kristina & Goran

Crno-bela bajka na Kalemegdanskoj terasi

Postoje ti dani kada mladenci izgledaju kao da su izašli iz Diznijeve bajke. Ona u prelepoj haljini princeza kroja, ukrašenoj belim cvetovima, svelte puti, poput Snežane i on kao princ u svečanom odelu.
Za mladence poput njih nema simboličnijieg mesta od onog gde se sreću vekovi, kulture, Dunav i Sava, gde se stari i Novi Beograd ogledaju u rekama i gde je zalazak sunca najlepši. U bajkovitom prostoru restorana Kalemegdanska terasa, Kristina I Goran ispisali su svoju priču osmesima, plesom, spontanošću, a mi smo je sačuvali od zaborava.
Kristina i Goran su svoje venčanje pretvorili u crno-belu bajku. Bezvremensko, klasično, prefinjeno – to je kratak i jasan opis crno-belih fotografija i složićete se, ove fotografije nikada neće izaći iz mode. Crno-bela slika mladenaca tokom prvog plesa ili poljupca nakon venčanja, nežnog dodira neveste i njenog oca ili suza u očima majke, zauvek će ostati klasik, vredan čuvanja.
Čak i ako niste iskusili ovu bajku gledanje crno-belih fotografija skoro da izgleda kao da ste bili deo atmosfere u trenutku kada je fotografija snimljena. Bilo da se ljudi smeju naglas, baš kao na ovim slikama, ili se radi o nekom drugom emotivnom trenutku, crno-bele fotografije zaista hvataju suštinu.
Datum:

Pratite Nas na Instagramu

@fototajna_beograd

Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299