Image Alt

Dejana & Petar

  /    /  Dejana & Petar

Prvi ples na ušću dveju reka

Brak je poput plesa dvoje ljudi koji igraju uz taktove muzike koja dolazi iz njihovih srca. Pokret nikada ne laže a dovoljno je samo nekoliko minuta u nečijem toplom zagrljaju kako bi saznao puno toga o osobi sa kojom plešeš. Baš kao i u plesu gde nije sve u koraku već u onome između koraka, gde stvaranje jednog pokreta za drugim nije više od pokreta već je važno kako i zašto su međusobno povezani, tako i u braku partneri plešu kroz život prateći pokrete i korake onog drugog.
Dugo su sanjali ovaj dan. Tog kišnog 30. Aprila u harmoniji elegantnog enterijera “Dream event centra”, tamo gde se spajaju Dunav i Sava i gde je najlepši pogled na zalazak sunca, Dejana i Petar su pred porodicom i prijateljima otplesali. Balet ih je spojio i baš kao na daskama koje život znače, dobili su glavne uloge svog života, muža I žene. Neka im život bude ispunjen osmesima, plesom, igrom I srećom poput i ovih trenutaka sa njihovog venčanja zauvek ovekovečenim oštrim okom Foto Tajne.
“Svaki dan, svaku noć, svaki sat jedno uz drugo.” – P. Đorčevski
Datum:

Pratite Nas na Instagramu

@fototajna_beograd

Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299