Image Alt

Ana & Veljko

  /    /  Ana & Veljko

Peaky Blinders na beogradski način

Ovo je priča o Beogradu 1920-te. Plesao se Čarlston, pio Jameson i živelo se baš kao u Londonu. Beograd je pratio trendove pa su i beogradski gangsteri bili baš poput onih londonskih.

Možda biste dok gledate fotografije mogli da zamislite jednog beogradskog gangstera Veljka i prefinjenu beogradsku damu Anu, koja je svojim osmehom otopila srce jednog vračarca. Možete zamisliti njihovo sastajanje u beogradskim salonima punim otmenih dama i velike gospode, sakrivene poglede i sitne znake zabranjene ljubavi. Možete zamisliti kako poput londonskog lika iz Peaky Blindersa dolazi istim onim londonskim taksijem po svoju dragu kako bi je izveo u najbolji restoran.

Beogradska kaldrma tog 01. aprila neodoljivo je zaličila na ulice Londona. Kiša je padala, a stari londonski taxi krstario je Beogradskim ulicama. Sa perom u kosi i u beloj haljini u stilu dvadesetih godina prošlog veka, Ana je posmatrala sa svog prozora svog beogradskog “gangstera”, očima punim ljubavi.

Veljko je došao po svoju dragu londonskim taksijem kako bi u prostoru gde sazreva najbolja rakija, Barrell House-u jednom drugom obećali ljubav za ceo život.

Tog 1. Aprila 2023. godine u Beogradu se igrao Čarlston, pio viski i plesalo do duboko u noć, slavila se ljubav.

Datum:

Pratite Nas na Instagramu

@fototajna_beograd

Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299