Image Alt

Ana & Đorđe

  /    /  Ana & Đorđe

Ljubav je amblem večnosti...

U životu treba težiti stvarima koje nas ispunjavaju. Bilo da je to nečiji topli pogled, zagrljaj, sitnice na kraju dana ili osmeh za dobro jutro. Jedan je mudrac rekao: “Mi smo ono što jesmo zbog onih koje volimo. Jedini način da budeš srećan je da voliš. Ako ne voliš život će ti proći pred očima.”
Kao u starim holivudskim filmovima, tog sunčanog jula dvoje mladih krstarilo je beogradskim ulicama vozeći se u ford mustangu. Ana u raskošnoj beloj haljini I Đorđe u svečanom crnom odelu. Tamo na kraju grada zaustavili su se na prelepom mestu sa pogledom na reku i zajedno posmatrali zalazak sunca. Bio je to magičan trenutak koji nikada neće zaboraviti a koji je zauvek ovekovečen spretnim okom Foto Tajne. Obasuti zracima zalazećeg sunca, otpesali su svoj prvi, bračni ples.
Ljubav je amblem večnosti, zbunjuje svaki pojam vremena, briše sva sećanja na početak, sav strah od kraja. U divnom ambijentu hotela Crown Plaza do duboko u noć odzvanjali su zvuci muzike i plesnih koraka onih koji su slavili ljubav Ane i Đorđa.
Datum:

Pratite Nas na Instagramu

@fototajna_beograd

Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299