Image Alt

O Nama

  /  O Nama

Naša preporuka su hiljade zadovoljnih parova…

Foto Tajna je studio za foto i video produkciju, specijalizovan za venčanja i druge svečane prilike. Dugogodišnja tradicija i tim iskusnih profesionalaca u službi su zadovoljstva naših klijenata. Oštro oko, strpljenje i vrhunska oprema koju naši fotografi i snimatelji poseduju, garantuju da će vaše najleše uspomene zauvek ostati sačuvane u obliku koji zaslužuju, jer – znamo koliko Vam to znači!

Za nas je svako snimanje jedna nova i drugačija priča, upravo kao što se razlikuju i ljudi koje tom prilikom upoznajemo. Naš cilj je da svakoj fotografiji udahnemo karakter, tako da predstavlja veran odraz Vašeg ličnog senzibiliteta. Na raspolaganju Vam je nekoliko osnovnih paketa usluga, ali smo, takođe, raspoloženi i da ponudu posebno prilagodimo vašim željama i mogućnostima.

Od 2016. godine Foto Tajna se nalazi u novom, reprezentativnom prostoru na Novom Beogradu, na adresi Bulevar Zorana Đinđića 33/1a, preko puta „Sava Centra“. S osmehom Vas iščekujemo!

Naši radovi

Iz bogate riznice naših radova izdvojili smo za Vas one najlepše i najinteresantnije.

Naše priče

Naše do sada ispričane priče možete pogledati na istoimenoj stranici.

Video produkcija

Ako jedna slika govori hiljadu reči, onda naši snimci pričaju najlepše priče…

Prijatelji i saradnici

Utisci klijenata

Naši mladenci govore o nama

Zadovoljni smo pre svega komunikacijom i ispoštovanim dogovorom. Kvalitet fotografija je sjajan, a video highlights nam je najdraža uspomena sa venčanja, zahvaljujući Foto Tajni! Hvala! Preporuka od Nikole i Sonje! 🙂

Nikola + Sonja

Zadovoljni smo slikama, snimkom i Bookom sa venčanja. Što se našeg iskustva tiče svaka preporuka, vrlo profesionalni i organizovani. Naše uspomene su zabeležene na pravi način. ?

Ada + Bora

Prezadovoljni smo vašim fotografijama i čitavom uslugom dok ste fotografisli našu svadbu. Vrhunski ste organizovani i imate naše tople preporuke.

Petar + Nina

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

@fototajna_beograd

It seems that you haven't connected with your Instagram account
Zatvori

Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom.

Zapratite nas

info@fototajna.com

063 269 299